هنگامی که قصد خرید و یا سرمایه گذاری ملکی در یک منطقه را دارید، باید تمام جوانب آن منطقه را بررسی کنید. یکی از راه های بررسی یک منطقه، بررسی موقعیت جفرافیایی آن منطقه است که برای این کار می توان از نقشه های گوناگونی همچون نقشه های زمینی، نقشه های هوایی، نقشه های ماهواره ای و … بر اساس هدفی که دارید استفاده کنید. در این مقاله قرار است به بررسی موقعیت جغرافیایی چیتگر و نقشه برج های چیتگر بپردازیم. برج های این ناحیه اکثراً نوساز می باشند و از شرایط و امکانات خوبی برخوردار هستند. قیمت پروژه های چیتگر به عوامل مختلفی بستگی دارد. از جمله این عوامل می توان به امکانات داخلی برج ها، موقعیت قرار گیری، چشم انداز آن ها از منطقه و … اشاره کرد.
نقشه پهنه چیتگر
بررسی نقشه برج های چیتگر
منطقه ۲۲ تهران غربی ترین منطقه تهران به حساب می آید و منطقه چیتگر در شمال غربی این منطقه قرار دارد. درباره راه های ارتباطی منطقه چیتگر این چنین می توان گفت که این منطقه از طرف شمال به اتوبان شهید همدانی می رسد، از طرف جنوب به سمت اتوبان تهران – کرج محدود می شود، از طرف شرق به اتوبان آزادگان می رسد و از طرف غرب به پیکان شهر راه دارد.
منطقه چیتگر از بزرگترین محله های منطقه ۲۲ به حساب می آید. این منطقه به برج های مرتفع و نوسازش معروف می باشد. اگر به نقشه برج های چیتگر نگاهی انداخته باشید، خواهید که منطقه چیتگر دارای ۵ پهنه است. این ۵ پهنه شامل پهنه A ، پهنه B ، پهنه C ، پهنه D و پهنه E می باشد. پهنه های A ، B و C به ترتیب قرار گیری به پهنه های بوستان، سروستان و نارنجستان معروف هستند. از محله ها و مناطق چیتگر می توان به این موارد اشاره کرد.
– دهکده المپیک
– شهرک های گلستان، صدرا، لاله
– زیبا دشت بالا و پایین
– شهرک های امید، شهرک شهید باقری، کوثر، یاس
– آزاد شهر
– شهرک دانشگاه صنعتی شریف
– کوهستان
– امیر کبیر (صدا و سیما)
– هوا نیروز
پهنه A چیتگر
پهنه A شهرک چیتگر یا همان شهرک امام رضا (ع) که در جنوب شرقی شهرک چیتگر و دریاچه چیتگر قرار دارد و با نام بوستان معروف است، دارای ۱۴۴۰۰۰ متر مربع مساحت می باشد. برج های این پهنه به نام های پامچال و ارکیده معروف هستند. در این پهنه مجموعا ۲۱ برج احداث شده است که شامل ۱۱ برج ارکیده، ۶ برج پامچال و برج های B3 تا B6 (جمعاً ۴ برج) می باشد. این برج ها در ۲۷ طبقه طراحی شده اند و دارای متراژ های ۷۵ تا ۲۵۰ متری می باشند. با مراجعه به نقشه برج ها چیتگر این برج ها قابل رویت خواهند بود.
زمان تحویل برج های پهنه A در سال ۱۳۹۵ بوده است که حدود نیمی از آن ها تحویل شد و برای نیمه دیگر پروژه ها وعده سال ۱۳۹۸ داده شد. نوع سازه برج های این پهنه اسکلت فلزی است که برای اتصال آن ها از پیچ و مهره استفاده شده است. برج های ساخته شده در این پهنه همگی کاربرد مسکونی – تجاری دارند. درباره چشم اندازه این برج ها باید گفت این برج ها به سمت دریاچه چیتگر یا همان شهدای خلیج فارس، پارک جنگلی چیتگر و باغ ملی گیاه شناسی دید دارند.
برج های این پهنه همگی از امکانات زیر ساختی چون آب، برق، گاز و تلفن برخوردار هستند. از دیگر امکانات موجود در برج های این پهنه باید به امکاناتی چون لابی مجلل، وجود ۴ لاین آسانسور باربر در هر برج، محوطه سازی زیبا و منحصر به فرد برای هر برج، پارکینگ و انباری اختصاصی برای هر واحد، سیستم سرمایشی و گرمایشی، پارکینگ مهمان، هلی پد، سیستم اعلان و اطفاء حریق و … اشاره کرد.
پهنه B چیتگر
با جستجو در نقشه برج های چیتگر با یکی دیگر از پهنه های شهرک چیتگر به نام پهنه B آشنا خواهید شد. پهنه B با نام سروستان نیز معروف است. این پهنه دارای ۶ سری پروژه با نام های A ، B ، D ، G ، F و N می باشد. این پهنه در کل دارای ۱۶ برج پروانه ای شکل می باشد که به هر یک از بال های این پروانه ها سرو گفته می شود. در واقع خود این پهنه نیز به شکل پروانه است. برج های این پهنه دارای سهام می باشند. این پهنه دارای بیشترین تنوع متراژ است. متراژ واحد های این پهنه بین ۷۰ متر تا ۳۸۶ متر است. وقتی به نقشه برج های چیتگر نگاهی بیندازید متوجه شکل پروانه ای برج ها خواهید شد.
از برج های آماده تحویل این پهنه می توان به سری برج های G1 ، G2 ، G3 و G4 اشاره کرد. در این بلوک ها بال های شرقی دارای ۲۷ طبقه و بال های غربی دارای ۲۹ طبقه می باشد. اسکلت این برج ها از نوع اسکلت فلزی است. ابن بلوک ها در قسمت شمالی شهرک چیتگر و قسمت جنوبی بزرگراه خرازی قرار دارند.
- G1 شامل ۴۳۴ واحد مسکونی است.
- G2 شامل ۴۹۴ واحد مسکونی است.
- G3 شامل ۴۶۴ واحد مسکونی است.
- G4 شامل ۴۹۴ واحد مسکونی می باشد.
از تعاونی های مسکن حاضر در پهنه B چیتگر باید از تعاونی مسکن ارتش نام برد.
پهنه C چیتگر
با نگاهی به نقشه برج های چیتگر متوجه خواهید شد که سومین پهنه این شهرک پهنه C می باشد که به نارنجستان نیز معروف است. از این رو به این پهنه نارنجستان می گویند که نام نارنج را بر روی هر یک از برج های این پهنه گذاشته اند. این پهنه دارای ۸ برج می باشد. برج های نارنج ۱ و نارنج ۲ در واقع همان برج های پدافند هوایی ارتش می باشند. نارنج ۳ در این پهنه نامی است که به پروژه مرجانداده اند و نارنج ۴ لقب برج نیرو هوایی ارتش می باشد و در آخر نارنج های ۵، ۶، ۷ و ۸ شامل برج های چهارگانه نیروی زمینی ارتش می باشد.
نارنج ۱ و ۲ – برج های پدافند هوایی ارتش
این برج ها که به برج های دو قلو ارتش نیز معروف هستند، توسط تعاونی مسکن پدافند هوایی ارتش یا همان تعاونی مسکن خاتم الأنبیاء با مشارکت تعاونی آرین سازه رابین در حال احداث می باشند. این پروژه متشکل از دو بلوک شمالی H با ۴۰ طبقه و بلوک جنوبی C با ۳۲ طبقه است. تعداد واحد های بلوک اچ ۵۶۶ واحد و تعداد واحد های بلوک سی ۵۶۰ واحد می باشد. این پروژه در کل دارای ۱۱۲۶ واحد بوده و در زمینی به مساحت ۲۲۵۰۰۰ متر مربع در حال احداث است.
این پروژه که زمان تحویل آن در سال ۱۴۰۲ می باشد دارای ۴ نوع متراژ مختلف است. واحد های این پروژه در متراژ های ۶۰ متری، ۱۲۰ متری، ۱۸۰ متری و ۲۴۰ متری است. پیش فروش این پروژه از دو طریق تعاونی ارتش و تعاونی آرین سازه رابین است. این پروژه دارای سهام است و در ازای هر ۶۰ متر مسکونی ۱ متر تجاری به فروش می رسد.
نارنج ۳ – پروژه مرجان
پروژه مسکونی – تجاری مرجان توسط تعاونی نیروی دریایی ارتش در حال احداث است. این پروژه که از بلند ترین برج های شهرک چیتگر و پهنه C به شمار می آید و دارای ۴۲ طبقه است، در زمینی به مساحت ۷۰۰۰ هزار متر مربع در حال ساخت است. این برج دارای ۴۲ طبقه می باشد. ۳۵ طبقه مسکونی، ۱ طبقه تجاری، ۵ طبقه پارکینگ و ۱ طبقه لابی دارد. واحد های این برج ۴۷۴ واحد در متراژ های مختلف می باشد. واحد های این پروژه دارای متراژ های ۷۵ متری، ۸۰ متری، ۹۵ متری، ۱۰۵ متری، ۱۲۰ متری، ۱۳۰ متری، ۱۵۰ متری و ۱۵۸ متری هستند.
پروژه مرجان
نارنج ۴ – پروژه نیرو هوایی ارتش (H2)
برج نارنج ۴ توسط تعاونی مسکن نیروی هوایی ارتش در حال احداث می باشد. این برج شامل ۲۹ طبقه است. ۲۵ طبقه آخر این برج مسکونی، ۱طبقه مختص به لابی و ۳ طبقه برای پارکینگ در نظر گرفته اند. این پروژه که به صورت برج های دوقلو در حال ساخت است، یکی از برج ها دارای طبقات ۷ واحدی و دیگری دارای طبقات ۹ واحدی می باشد. این پروژه متراژ های متنوعی دارد و شامل متراژ های ۷۵ متری، ۸۵ متری، ۹۳ متری، ۱۰۵ متری، ۱۱۵ متری، ۱۲۰ متری، ۱۳۰ متری، ۱۴۰ متری، ۱۴۴ متری، ۱۵۰ متری و ۱۵۷ متری است.
نارنج ۵، ۶، ۷ و ۸ – برج های چهار گانه نیروی زمینی ارتش
این پروژه توسط نیروی زمینی ارتش در حال ساخت می باشد. پروژه مذکور را در ۴ بلوک طراحی کرده اند و هر بلوک شامل ۴۰ طبقه است که ۳۵ طبقه آخر آن مسکونی، ۱ طبقه لابی و ۴ طبقه پارکینگ دارد. این پروژه به دلیل نوع طراحی آن دید ۳۶۰ درجه به منطقه دارد و دارای واحد هایی با ۴ متراژ مختلف است. متراژ این واحد ها ۹۳ متری، ۱۱۰ متری، ۱۲۱ متری و ۱۳۵ متری می باشد.
برج های چهار گانه نیروی زمینی ارتش
سوالات متداول
۱- برج های چهار گانه نیروی زمینی ارتش را چه زمانی تحویل می دهند؟
پاسخ: طبق برآورد های قبلی، بلوک ۱ و ۲ این پروژه را در سال ۱۴۰۰ تحویل می دهند.
۲- نقشه برج های چیتگر در سرمایه گذاری و خرید ملک به چه کار می آید؟
پاسخ: افرادی که می خواهند در این شهرک سرمایه گذاری کنند، با استفاده از نقشه برج های چیتگر موقعیت جغرافیایی و امکانات اطراف پروژه را بررسی می کنند.
۳- چه امکاناتی در اطراف شهرک چیتگر وجود دارد که می تواند باعث جذب سرمایه گذاران به پروژه های این شهرک شود؟
پاسخ: در اطراف شهرک چیتگر امکانات رفاهی فراوانی هم چون بازار بزرگ ایران مال، زر مال، مکان های تفریحی چون بام لند، شهر بازی هزار و یک شهر، مکان های گردشگری چون پارک جنگلی چیتگر، دریاچه شهدای خلیج فارس، آبشار تهران و … وجود دارد که باعث جذب گردشگر به این منطقه و آینده ای روشن تر برای منطقه ۲۲ می شود.